A grandiózus pelenkakérdésre egy webshop neve volt a válasz

Barátnőm első babáját várja. Járja a bababoltokat, és persze a gondolatai sokszor összekuszálódnak a bőség zavarában. Gyakran felhív, hogy tanácsot kérjen a babakelengyével kapcsolatban, sokszor egy üzlet kellős közepéről. Természetesen ebben az esetben is központi kérdés a pelenka. Milyen márkát, milyen típust válasszunk? Én azt tanácsoltam, hogy ne vásároljon be előre egyik márkából sem, mert az ideális pelenka minden kisbabánál mást jelent. A mi esetünkben is úgy volt, hogy amelyik márka a fiamnak megfelelt és végig azt használtuk, attól a lányomnak teljesen kipöttyösödött a popsija.

Ezért javasoltam neki, hogy rendeljen egy pelenka-popsitörlő próbacsomagot a netről. Ebben többféle típusú pelus és törlőkendő van, és végig tudja próbálgatni, hogy melyik a legjobban tetsző és persze a legkíméletesebb a kisbaba bőrének. Ehhez nem kell megvenni 60-70 db pelenkát. Ha nem válik be az adott márka vagy típus akkor nem marad ott egy bontott csomag pelus, amiből csak 1-2 hiányzik, a többi pedig pocsékba megy.

Megmutattam neki a www.lord.shop.hu weboldalt, ahol többek között ilyen próbacsomagokat is be lehet szerezni. Van újszülöttek részére, de a nagyobbacska babáknak és a totyogóknak is lehet vásárolni, mert maxi és junior méretek is vannak. A pelenka és törlőkendő csomagoknál gyakran vannak havi akciók. Ez nagyon kellemes meglepetés, hiszen tudjuk, hogy ahol kisbaba van, a havi költségvetésből milyen sok egy el pelenkára. A webshopban pelenkák tekintetében nagyon változatos a felhozatal. Sokféle márkából (Sleepy, Bgy’N Go, Flowell Baby, Yess Baby) és típusból lehet választani, mert tartanak nadrág-, bugyi-, úszópelenkákat is, de találhatunk hagyományos textilpelenkákat is különböző mintázatokkal. Vannak elsőosztályú csomagos, de másodosztályú, bálából csomagolt típusok is, ha valaki esetleg még kedvezőbb áron szeretne vásárolni. A webáruház kínálatának elég nagy részét teszi ki a pelenka, széles körű a kínálat, ezen felül főleg vegyi árut és háztartási cikkeket forgalmaznak.

A termékkategóriák úgy vannak kialakítva, hogy mindenki könnyedén megtalálja azt a dolgot, amire szüksége van. Válogathatunk vitaminokból, tisztítószerekből, babaholmikból, de férfi és női kozmetikumokat fellelhetünk. Jó helyen járunk akkor is, ha fogkrémet, borotvát, sebtapaszt vagy egyéb egészségügyi terméket szeretnénk vásárolni.  Márkák tekintetében is igen széles az áruk köre, többek között Jutavit, Zewa, Oral B, Sudocrem, O.B., Johnson’s, NIVEA, Taft termékeket is megtalálhatunk.

A vitaminok között fellelhetők étrendkiegészítők, pezsgőtabletták, rágótabletták még gyerekeknek is. Vannak itt általános immunerősítő készítmények, melyekkel megőrizhetjük szervezetünk vitalitását, de vannak termékek például kismamák számára is.

A háztartási cikkek termékkategória is sokféle árut felsorakoztat, vannak itt tisztítószerek, konyhában használatos mosogatószerek, mosogatógép tabletták. Ezekkel a minőségi, árban is elérhető termékekkel könnyedén tisztává varázsolhatjuk és tisztán tarthatjuk otthonunkat.  Rendelkezésre áll egy óriás tisztítószer csomagnak nevezett lehetőség is, amely minden a háztartásban szükséges dolgot tartalmaz, arra az esetre, ha nincs időnk böngészgetni, válogatni. Én mindig szoktam ilyet rendelni, mert a háztartásomban bevált termékeket tartalmaz és úgyis mindig kell belőle, mert hamar elfogy. Van benne mosószer, öblítő, mosogatószer, szemeteszsák, alufólia és még sok hasznos dolog. A csomag ára így sokkal kedvezőbb, mintha egyesével vásárolnám meg ugyanezeknek a márkáknak a termékeit. Idővel is spórolok, hiszen egy kattintással a kosárba tudok helyezni több, mint 20 féle terméket.

Ezért is ajánlottam a www.lord.shop.hu webshopot a barátnőmnek, mert a pelenkán kívül tisztítószert, kozmetikumot, mosószert is tud innen venni, kényelmesen, pár kattintással. Ez, az első időkben, ha meglesz a baba kifejezetten kényelmes és hasznos megoldás lehet, ha úgy alakulnak a dolgaik, hogy nehézkes, vagy éppen nem esik jól kimozdulni vásárolni. A futár úgyis mindent házhoz visz.