A sok babaholmi és játék legideálisabb tárolója egy nagy polcrendszer

Mivel barátnőm kisbabát vár, elkísértem őt egy bababoltba, hogy nézegethessen a jövendőbeli kicsinek ruhákat, játékokat és mindenféle kelléket a gyerekneveléshez.

A gyerek lelkiigényeiről már sokat olvasott, de a további bútorokat, kiegészítőket illetően még egy kicsit járatlan volt. Ezért is esett jól, amikor a kedves eladónő körbevezetett minket az üzletben és mindent szép elmagyarázott nekünk a pelenkák típusairól, rugdalózókról és bölcsőkről.

Amint hátramentünk a raktárba, hogy újabb színű és méretű babaholmikat mutasson nekünk, hirtelen egy monumentális polcrendszerrel találtuk szembe magunkat. Már a boltban is feltűnt ennek a polcrendszernek a kistestvére, de ekkorában csoda, ha valaki nem szúrja ki.

Meg is kérdeztük az eladót, hogy honnan ez a hatalmas polc, rögtön meg is adta nekünk a címét, kiderült, hogy STATIKUS POLCRENDSZER a bizonyos darab, azon belül is egy RackingLog polcrendszer.

Nagyon megörültünk a hallottaknak és miután hazaértünk, rögtön rá is kerestünk a szóban forgó árura. Kiderült, hogy rozsdamentes acélból készült, fa és műanyag betétekkel, hogy tartósabb, nehezebb tárgyakat is lehessen rajta tárolni. Ennél már csak az volt kellemesebb meglepetés, amikor kiderült, hogy milyen higiénikus. Pont ideális, ha babaholmikat szeretnénk rajta tárolni, ráadásul nem muszáj a nagy gyári verzió rendelnünk, hiszen a munkatársak méretre szabják nekünk aszerint, hogy mekkora helyre tehetjük be. Így nemcsak átláthatóak lesznek a dolgok, hanem könnyű takarítani, ráadásul a nagyobb polcrendszerek akár 40 ezer kilót is elbírnak, míg a kisebb változatok 1100 kilóig bármit. Már arra az esetre, ha a gyereknek esetleg ólomból készült bölcsőt akarunk venni.

Persze azonnal le is csaptunk az árura, sőt, magamnak rendeltem még egy kis salgó szekrényt is, ami praktikus, csavar és rozsdamentes, valamint praktikus és odavagyok a kinézetéért is.

A rendelés nagyon korrektül és zökkenőmentesen lezajlott, a szakemberek készítettek nekünk egy tervezetet, miután elküldtük nekik a paramétereket, majd a kiszállítást követően össze is szerelnék nekünk a polcokat. Amikor már ott állt a szobába és barátnőm elkezdte rá felpakolni azokat a holmikat, amiket már előre megvett, vagy az idősebb testvérei hagytak rá, máris kicsit közelebb került a jövő, amikor már a kezében tarthatja a gyereket. Nem utolsó sorban pedig sikerült szereznie egy olyan RackingLog polcrendszert, ami nemcsak strapabíró, hanem jól is mutat.