Aki légkeveréses sütőt keres, itt biztosan talál megfelelőt

Amikor a gyerekeim picik voltak, nagyon szerettem a „hozzátáplálós” korszakot. Örömmel válogattam nekik a bababoltokban a kis étkészleteket, és izgatottan kóstoltattam meg velük a különböző ízeket, állagokat. Bébiételeket is vásároltam, de magam is főztem-pároltam nekik, minden olyan alapanyagot amit már szabad volt megkóstolniuk az adott korban. Szerencsére szívesen kóstoltak meg mindent, ez a mai napig megmaradt, így sokszor készítek újdonságokat a családi asztalra.

A minap éppen  a sütőm légkeveréses funkcióját tanulmányoztam, mert olyan sütit készültem sütni, ami még nem szerepelt a családi repertoárban és nem igazán voltam tisztában vele, hogy az ilyen fajta tésztát hogyan is kell elkészíteni, hogy finom, puha és omlós legyen. Szeretem a légkeveréses sütőket, mert gyorsan és egyszerűen tudom benne az ételeket úgy elkészíteni, hogy tényleg finomak legyenek.

Ilyen nagyteljesítményű sütőket nemcsak háztartások, de gasztronómiai vállalkozások számára is árusít az Rdealer Group. Ők egy több, mint 20 éve működő családi vállalkozás, akik nagykonyhai gépek, eszközök és berendezések árusításával és forgalmazásával foglalkoznak. Több, mint 10 termékkategóriában találhatóak meg náluk csomagolástechnikai, étel- és italkészítő-, fagylaltkészítő-, előkészítő, mosogatáshoz használatos eszközök, de különféle kiegészítő termékek, például vízlágyítók, pizzalapátok vagy akár tárolóládák is.

Mindenképpen ajánlatos itt mindenkinek körülnézni, aki gasztronómiai vállalkozást üzemeltet, vagy akár annak elindítását tervezni, hiszen itt minőségi termékekkel tudja felszerelni, berendezni, vagy korszerűsíteni konyháját. Az se mondjon le az Rdealer Groupnál való vásárlásról, aki pályázati támogatásból szeretné megvalósítani a berendezések beszerzését mert itt erre is van lehetőség, sőt a technikai megvalósításhoz még segítséget is kaphat. Legyen az légkeveréses sütő, jégkása készítő, citrusprés, hűtőpult, pizzakemence,itt meg fogja találni mindenki az elképzelésének megfelelőt. Ezek persze ár- érték arányban és minőségben kiválóak. Főleg olasz gyártmányú, megbízható, időtálló és strapabíró gépeket árusítanak, melyekkel magas minőségű ételek és italok állíthatók elő.

A vendéglátósoknak mindig szívügye, hogy olyan ételekkel és italokkal szolgálják ki a vendégeket, amik szemet gyönyörködtetőek, gyorsan a tányérra kerülnek és természetesen finomak is. Az itt forgalmazott gépekkel ezek a célok mind megvalósulnak és persze azt is eredményezik, hogy az egyszeri vendégekből törzsvendégek legyenek.

Vannak a választékban új- és használt gépek is, képük és részletes leírásuk az rdealer.hu honlapon megtalálható. A honlap esztétikus, logikusan felépített, termékek között jól felépített, átgondolt menü segíti az eligazodást. Többszáz gépet, eszközt és berendezést találhatunk itt. Minden gépről több, részletes képet és leírást is találunk. Részletezik a méretet, teljesítményt, áramforrást, űrtartalmat és minden egyéb fontos információt. De ha bármilyen kérésünk, kérdésünk van a termékekkel kapcsolatban, azt közvetlenül a honlapon keresztül küldött üzenetben, telefonon is feltehetjük.

Egyébként 2 telephelyet is üzemeltetnek, sőt, ha valaki szeretné a termékeket megtekinteni, erre a bemutatótermükben is van lehetőség.  A gépek árairól érdemes a kereskedőknél érdeklődni, mert azok változhatnak az euro árfolyam mozgásától függően. Az új berendezésekre egy év, míg használt társaikéra három hónap garancia érvényesíthető. Ha nem tudunk vásárláskor egy-egy gép szállításáról gondoskodni az sem probléma, mert egyeztetés után ez a kérdés is megoldható.

Nekem nagyon tetszik az rdealer.hu honlap, szívesen és érdeklődéssel nézegetem a termékeket és olvasom a blogot is a honlapon. Itt érdekes cikkeket és írásokat találhatunk ételkészítésről, gépesítésről, különféle ételkészítési technológiákról, tippekről-, trükkökről, melyek mindenképpen hasznosak lehetnek, de nemcsak azoknak, akik vendéglátóipari egységet üzemeltetnek.