Babaholmik a babának, női hátitáska anyának

Mivel várandós vagyok, gyakran járok bababoltokban mostanában. Egyszerűen imádom ezeknek a helyeknek az atmoszféráját, mert mindig azt juttatja eszembe, hogy nemsokára én is a karomban tarthatom a kisbabámat. Nemrég pont azon gondolkodtam bababoltban való tartózkodás közben, hogy bizony nekem is jó lenne egy új táska, mert a régi nincs túl jó állapotban. Már pedig, ha megszületik a gyerekünk, kelleni fog egy olyan táska, ami bizony elnyeli a sok cuccot, és az sem hátrány, ha mellé még szép is. Így nem sokat gondolkodtam, amint hazaértem, beírtam a keresőbe az annataska.hu honlapjának a címét, mert itt nagyon sok szuper női hátitáska található, így biztos voltam benne, hogy fogok olyat találni, ami egyszerre birkózik meg a sok babaholmi elnyelésével és egyben nőies is.

Nem is kellett sokat keresgélnem, mire ráleltem a megfelelő darabra. Ez azért furcsa esetemben, mert én mindig nagyon sokat válogatok, és úgy alapvetően nehezen tudok dönteni is. Egy rózsaszín Heavy Tools táska mellett tettem le a voksomat, mert nagyon szép volt. Már csak azért is szerettem volna rózsaszínt, mert kisfiam lesz, így biztos voltam benne, hogy a háztartásunkban innentől nem nagyon fog ez a szín visszaköszönni. Ahogy nézegettem a termék adatait, lejjebb görgettem, és láttam, hogy a mindenféle oldallal kapcsolatos információk között első helyen állt az általános szerződési feltételek. Jogászként nekem ez különösen fontos, hiszen az az oldal, amelyiknek nincs ÁSzF-je, az általában nem tisztességes. Félreértés ne essék, sosem gondoltam az annataska.hu – ról, hogy ne lenne tisztességes, csak nagyon megörültem annak, hogy a jogi dolgok ennyire szem elé ki vannak téve az oldalon.

Miután minden szükséges dolognak utánanéztem, aminek utána szerettem volna, nem volt más hátra, mint megrendelni a női hátitáskát. Bár nem vagyok egy informatikai zseni, még nekem sem akadt ezzel semmi problémám, mert minden egyszerűen és érthetően van feltüntetve, hogy a hozzám hasonló nehéz felfogásúaknak se akadjon semmi problémája. A vásárlás óta már megszületett a kisfiam is, és jelentem, a hátizsákban valóban elfér minden szükséges babaholmi, és emellett még egy kicsit nőnek is érezhetem magam amellett, hogy anya lettem.

női hátitáska