Felkészületlen szülők voltunk?

Azt hittük, mindent alaposan átgondoltuk, így jócskán “felszerelkeztünk”, és betáraztunk mindenből kisfiunk születése előtt, de ez tévedésnek bizonyult. A gyermeknevelés korai szakaszában szinten minden nap adódik valami, amiből nincs otthon, de hirtelen kell. Már túl vagyunk ezen a szakaszon, mégis emiatt agyalok rajta, hogy talán nem voltunk eléggé átgondoltak…

El is kellett közben költöznünk – a történetünknek ez is a része, és emiatt úgy választottunk lakást, hogy a környéken legyen bababolt. Azonnal elérhető, legfeljebb 20 percnyi sétára lévő. De, szerencsére sok jó bababolt van a belvárosban.

Van viszont, amiből nem választanék újat, hiába sok másik van a közelben. A metaautoszerviz hu domain néven található Taylor Kft szervize olyannyira megbízhatónak tűnt nekem éveken át, hogy nem akartam kockáztatni. “Kijárok” hozzájuk továbbra is, bár most a városnak kicsit másik végéhez lakunk inkább közel.

Persze, autóval azért elég könnyen megközelíthetők, szóval mindenki számára jó tipp lehet ez a fővárosban. Keressetek így rájuk: metaautoszerviz hu, vagy nézzétek meg, mit ajánlanak a fenti linken akár, amit betettem nektek!

Kikértem a szakvéleményüket, mikor a gyermekünk miatt új egyterűt vettem, és azt most ugyanúgy szervizelik rendszeresen, mint az előző kocsimat, amit pedig szintén a ragaszkodás miatt nem adok el. Nem is szükséges eladnom, mert még mindig visszapofozzák az életbe, minden egyes alkalommal, mikor a korából adódóan valami baja lesz. Hála nekik, öreg kora ellenére ez a járgány korábban is jól szolgált. De így most is, ha egyedül közlekedem, nem pedig családostól megyünk bárhová, még mindig kicsit élvezhetem a sportosabb tempójú jövés-menést.

Egyik ismerősöm azért ajánlotta őket eredetileg (így kerültem én hozzájuk), mert ő külföldön él, nagyon ritkán tartózkodik itthon, és mesélte, hogy a kisebb szervizek nem végeztek el túl szívesen nagyon apró dolgokat a kocsin, mert a kialakult vevőkörük kiszolgálását preferálták inkább. Ide viszont, a Métához csak bement, kikeresett egy árat a táblázatból és azt az apróságot is profin, az érkezéséhez igen közeli időpontban is megcsinálták, se szó, se beszéd. Nem futott bele abba, hogy valami piszlicsáré dolog miatt csak húzták a szájukat.

Az imént említett árakat bárki részletezve megtalálja a netes oldalukon a második menüpont alatt, és minden bizonnyal lesz idejük az autójára minden hozzájuk fordulónak, ott a Métánál. Én mondjuk már régi “ügyfélnek” számítok mostanra, és adok nekik éppen elég melót a lassan múzeumi darabnak számító régebbi autómmal, de rám is mindig van idejük. Nem váratnak sohasem sokáig. Ott a netes időpontfoglalás gumicserére, egyebekre… Ti is könnyen intézhettek náluk bármit. Nagyon felkészültek. Én nem tudom, hogyan csinálják, de jól szervezik a dolgokat, az biztos. A webes címük még egyszer tehát: metaautoszerviz hu.