Gyermekáldás és tanúsítványos lakásvétel egyszerre

Amikor kiderült, hogy a testvéremnek gyereke lesz, akkor én nagyon megörültem, hiszen nagynéni leszek. Én leszek az a személy, aki elkényezteti majd a kicsit, és rengeteg kalandban lesz részünk. De első körben a cuki baba kellékeket fogom megvenni a részére. Mivel kislány lesz, így a babaruhák tekintetében elengedtem magam, és a rózsaszín kis bodykat vettem és valamelyiken még kis tütü anyag is található. Természetesen a fejlesztésére is hangsúlyt fogok fektetni, így a játékokban is minden többfunkciós lesz, hogy nem csak a játék lesz benne a fő vonal, hanem a fejlesztés is előtérbe kerül. Nincsenek most könnyű helyzetben a testvéremék, hiszen, hogy bővül a család, így új lakásba kell költözniük, de előbb el kell adniuk a mostani lakásukat.

Érkezett is egy nagyon jó ajánlat, és úgy tűnik, hogy nyélbe is ütik a szerződést, de van egy kis hiányosság még, hogy aláírható legyen az adásvételi szerződés. Hiányzik egy tanúsítvány a lakás energetikáját illetően, hiszen ez egy kötelező eleme a szerződésnek. Ezzel a tanúsítvánnyal biztosítják be a vevőt, hogy a lakás megfelelő állapotban, így nem érik őt meglepetések, amikor egy -egy közüzemi számlát majd a kezébe vesz.

A testvéremnek ezért volt nehéz feladata, mert rövid időn belül találnia kellett egy olyan céget, aki elvégzi a tanúsítványhoz szükséges felmérést, és meg is küldi azt.

Az interneten keresztül kutatott, amikor rátalált egy cégre; https://www.e-tanusitas.eu/, melynek a honlapja is nagyon felkeltette az érdeklődését, de itt nem csak az, hanem az ott található információk és az, hogy a cég milyen gyorsan el tudja készíteni a tanúsítványt, és milyen gyorsan megküldésre kerül az egy futár segítségével.

Ezen az oldalonhttps://www.e-tanusitas.eu/ mindent megtalált, természetesen egy elérhetőséget is, amit fel is hívott a testvérem, és egyeztetett időpontot. A cég annyira jól szervezett és maximálisan a megrendelőik érdekeit képviselik azzal, hogy mindig nekik szeretnének megfelelni. Ezt testvérem is alá tudja támasztani, hiszen, az előzetes egyeztetés alapján, tájékoztatták őt, hogy a lakáshoz legközelebb található kollégájukat fogják küldeni, aki a felmérést és mérést elvégzi. Hiszen így nagyon sok időt spórolnak, így azzal, hogy a közelben lévő kollégájuk megy ki a lakáshoz. Rövid időn belül a testvéreméknél is volt a felmérő szakember, a mérések elvégzését követően, nem várta azt meg, hogy visszaérjen a központjukba, hanem már ott a lakásban elküldte a központba.

Így sok időt megspóroltak, hiszen a központban így megkezdődhetett a mért értékek kiértékelése, és a tanúsítvány kiállítása. Mivel tényleg el szeretnék adni a lakást a testvéremék, így nagyon jól jött számukra, hogy futár kiszállítással kérték a tanúsítvány kiszállítását, így más másnap csengetett is, és ott volt a kezében az elkészült tanúsítvány. Nagyon jó besorolási értéket kapott a lakás, a testvérem mondjuk erre is számított, így csalódást nem érte, csak bebizonyosodott, hogy jól dolgozik a cég és teljesen valós képet fest a lakásról, melyet alátámasztó dokumentumként teljesen el lehet fogadni.

A tanúsítvány meg van, így az eladásnak akadálya már nincs, így a szerződés aláírható állapotban, a felek örülnek, hogy a lakásnak jó minősítése van, mely nagyon gyorsan készen lett és felhasználható rögvest. Másoknak is ajánlják a testvéremék a céget, hiszen nagyon profik és gyorsan dolgoznak, így csak jól járhatnak velük.