Hétvégén bababoltban voltam, és székhelyszolgáltatást is találtam

A legjobb barátnőm várandós. Nagyon várta már ezt az időszakot, én pedig maximálisan támogatom mindenben, amiben csak tudom. A férje külföldön dolgozik, úgyhogy a baba-mama bevásárlásokra helyette én kísérem el: segítek neki hajolgatni a polcsoroknál, cipelem a szatyrokat a kocsiig, és tartom benne a lelket, ha túl nagy a sor.

Egyszer megkérdezte, hogy nem jelent-e nekem nagy terhet, hogy mindig el kell vele járnom ilyen programokra. Megnyugtattam, hogy nem ajánlottam volna fel neki, ha nem csinálnám szívesen, és nem mellesleg, nekem is jót tesz, ha kicsit kimozdulok, és elszabadulok a munkából. Cégalapítás elején vagyok ugyanis, és hajlamos vagyok hajnalba nyúlva dolgozni, tervezni, ellenőrizni, hogy minden terv szerint halad-e…

Eddig átokként fogtam fel, hogy ilyen munkamániás vagyok, hiszen így sokkal nehezebb lazítani. Ugyanakkor a maximalizmusomnak köszönhetem azt is, hogy mindig megtalálom a legjobb lehetőségeket a leendő cégemnek, és nem adom fel egészen addig, amíg tökéletesen meg nem vagyok elégedve mindennel.

Így találtam rá a Székhelyszolgáltatás24 oldalára is, és döntöttem el, hogy a székhelyszolgáltatás Újlengyel településén legyen igénybe véve a cégem részére. Ehhez pedig a végsőkig ragaszkodtam is, mikor a következő megbeszélésen szóba hoztam.

Hogy miért nem engedtem ebből?

Nos, Újlengyelen nem szednek iparűzési adót, ami azt jelenti, hogy ha a céges székhely ide van bejegyezve, akkor ezt a költséget megspóroljuk a cég számára. Újlengyel ráadásul nagyon stabil önkormányzattal rendelkezik, úgyhogy ez az állapot valószínűleg sokáig így is marad, és a székhelyszolgáltatás Újlengyelben továbbra is remek döntés lesz.

Miért is jó a székhelyszolgáltatás Újlengyel városában?

Az iparűzési adó elkerülésén kívül számos extra előnyt nyújt ez a szolgáltatás számunkra. Teljes körű székhelymenedzsmentet kapunk ennek köszönhetően. Ebbe beletartozik többek között a cégnév kihelyezése cégtáblára, a levelek átvétele, szkennelése és emailben továbbítása, az összes küldemény elküldése egy kért címre a hónap végén, valamint a hatóságok fogadása és a kényszerintézkedések tűrése, ha kell.

Ez mind kecsegtetően hangzik?

Itt nem áll még véget a történet, ugyanis ha szeretnénk, havonta egyszer még tárgyalótermet is igényelhetünk a székhelyen díjmentesen, hogy például ne az otthonunkban kelljen fogadnunk az üzleti partnereinket. Nem csak emiatt érdemes újlengyeli székhelyszolgáltatást választani ahelyett, hogy az otthonunkba jegyeztetnénk be a céget: tudtad például, hogy egy végrehajtás esetén, ha a hatóságok vagy a végrehajtók az otthonodba megy ki, akár a személyes ingóságaidat is lefoglalhatják? Na azt már nem! Én nem akarom a magántulajdonomat kitenni ilyen veszélynek, úgyhogy inkább a székhelyszolgáltatás lehetőségével.

Ha te is bölcsen szeretnél eljárni, a székhelyszolgáltatás Újlengyel településén a legjobb ötlet!