Keresőoptimalizálás: Hogyan segítettek előrébb kerülni a Google listában?

Az online jelenlét ma már elengedhetetlen minden vállalkozás számára, függetlenül attól, hogy milyen méretű vagy milyen iparágban tevékenykedik, azonban a weboldalak és az online platformok nagy száma miatt nehéz lehet kitűnni a versenyből és elérni azt az organikus forgalmat, amelyre szüksége van a vállalkozásodnak a növekedéshez. Ebben a blogbejegyzésben szeretném megosztani Veletek, hogyan sikerült előrébb kerülni a Google listában Vivien barátnőm bababoltjának a Keresőben Első csapatának segítségével.

Mi a keresőoptimalizálás?

Először is, mi is az a keresőoptimalizálás? A keresőoptimalizálás (vagy SEO) egy olyan folyamat, amelynek célja, hogy a weboldalad magasabb helyet érjen el a keresőmotorok (például a Google) találati listáján. Ennek érdekében különböző módszereket alkalmaznak, mint például kulcsszavak használata, a tartalom minőségi optimalizálása, a meta címkék és leírások javítása, a honlap sebességének növelése, a mobilbarát kialakítás és még sok más.

Hogyan segített a Keresőben Első csapat Viviennek?

Vivien barátnőm egy helyi bababoltot vezet, amely termékeket kínál az anyák és babák számára, azonban az online jelenlétük nem volt elég hatékony, és a verseny is erősödött a környéken. Ekkor ajánlotta neki egy ismerősünk a Keresőben Első csapat szolgáltatásait, és küldte el a https://keresobenelso.hu/keresooptimalizalas.html linket.

Miután a https://keresobenelso.hu/keresooptimalizalas.html linken felvette a kapcsolatot a csapattal, azonnal elkezdték az elemzést és a kutatást, hogy mi az, amit javítani kell a weboldalon. Ezt követően többféle módszert alkalmaztak a keresőoptimalizálás érdekében:

1. Kulcsszavak kutatása és optimalizálása: A Keresőben Első csapat szakértői kulcsszó-kutatást végeztek a keresőmotorok által leggyakrabban használt kulcsszavakra vonatkozóan a bababolt weboldalával kapcsolatban, ezáltal megtalálták a legfontosabb kulcsszavakat, amelyekkel az oldalt optimalizálni lehetett a Google találati listáján való előrébb kerülés érdekében.

2. Tartalom optimalizálása: A Keresőben Első csapat javaslatokat tett a weboldal tartalmának optimalizálására is. Új és releváns tartalmakat írtak, amelyek az előzőleg meghatározott kulcsszavakat is tartalmazták, ezzel javítva az oldal relevanciáját és minőségét.

3. Technikai optimalizálás: A csapat az oldal technikai felépítését és sebességét is ellenőrizte, és számos javaslatot tett a sebesség növelésére és a honlap mobilbaráttá tételére.

Az eredmények

A Keresőben Első csapat munkája eredményeként Vivien barátnőm bababoltja előrébb került a Google találati listáján. Az oldal látogatottsága jelentősen növekedett, és az online értékesítés is megnőtt. A Keresőben Első csapat segítségével Vivien barátnőm sikeresen növelte a vállalkozása online jelenlétét, és sikeresen versenyezhetett a többi bababolt weboldalával.

Ha Te is szeretnél előrébb kerülni a Google találati listáján, és növelni a weboldalad látogatottságát, akkor érdemes megfontolnod a keresőoptimalizálás lehetőségét. A Keresőben Első csapat profi és megbízható szakértői, akik segítenek Neked abban, hogy az online jelenléted hatékonyabbá váljon. Ha érdekel a téma, akkor látogass el a Keresőben Első honlapjára, és tudj meg többet a szolgáltatásaikról!