Keresztanyukaként ezerrel bújom az akciós termékeket

Pár éve keresztanyuka lettem, a legjobb barátnőm gyönyörű kislánya számára tölthetem be ezt a megtisztelő szerepet, már lassan 3 éve. Hatalmas kisgyermek kedvelő vagyok és már óvodás koromban is állandóan babákkal játszottam és imádtam minden féle babaholmikat vetetni a szüleimmel és játszani velük. Az egész szobám tele volt babaágyakkal, volt külön bilim, járókám a babáimnak, varrtam nekik külön ruhákat és főztem is nekik, illetve altattam őket és mesét is olvastam minden este. Rengeteg könyvet olvastam már a témában és nagyon várom, hogy én is anyuka lehessek a közeljövőben, de jelenleg ezt a pozíciót a kis keresztlányom tölti be a szívemben. Manapság rengeteg babás oldalt követek a különböző közösségi oldalakon és rendszeresen nézegetem a bababoltok aktuális kínálatát, és minden újdonságra vevő vagyok, hiszen nem tudok ellenállni egy-egy édes holminak, amiről tudom, hogy jól mutatna a babaszobában.

Mikor megtudtam, hogy Szofi érkezik, azonnal belelovalltam magam a vásárlásba és a nézelődésbe, hamar rájöttem, hogy ezt a kislányt nem a nagyszülei vagy a szülei, hanem bizony én a keresztanyukája fogom elkényeztetni. Szerencsére a barátnőm és a férje tudták, hogy ez megtörténhet és soha nem haragszanak egy-egy újabb meglepiért, mikor egy új játékkal vagy ruhácskával állítok be hozzájuk csak úgy, hiszen ez nekem valóban örömet okoz és jól ismerve a kislányt, sikerül is mindig szuper, emellett hasznos és sokszor készségfejlesztő ajándékot választanom neki.

A nagy keresgélésben egyszer rátaláltam az akcioleso.hu weboldalra, ahol rengeteg újság aktuális szórólapjait találhatjuk meg. Itt jött szembe velem több olyan újság, ahol jó áron lehet vásárolni ruhákat, játékokat és textileket babák részére. A választék a KIK üzleteiben elég nagy és változatos, rendszeresen érkeznek új termékek és mindig hihetetlen aranyos mintákkal sikerül beszereznem pólókat, pizsamákat vagy a kedvenceimet az aranyos zoknikat. Karácsony előtt kész őrület ami ott van, hiszen a dekorációtól kezdve a konyhai kiegészítőkön át minden beszerezhető náluk, így érdemes rendszeresen rákeresni a szórólapjaikra az akcioleso.hu oldalán. Karácsony tájékán külön hasznos lehet az akcióleső oldala, hiszen egy helyen mindent megtalálhatunk, amire szükségünk lehet az év végi ünnepi időszakban, legyen szó a készülődésről vagy az ünnepi ruhánkról. Nézelődhetünk, hol tudjuk a legjobb áron beszerezni a szaloncukrokat vagy a vacsorához szükséges alapanyagokat. Válogathatunk ajándékokat férfiaknak például a barkács vagy az elektronikai termékeket árusító boltok szóróanyagai között, nőknek pedig a drogériai cikkeket áruló boltok újságjaiba érdemes belelapozni. Ha tippet szeretnénk adni valakinek, hogy mi magunk minek örülnénk, akkor erre is jó ötlet lehet egy jól címzett rejtett utalás, hogy mennyire megtetszett valami az újságban.

Magán az akciólesőn áruházak, üzletek, hipermarketek és diszkontáruházak lapozható akciós újságait találhatod meg digitális formában. Az üzletek nevére kattintva mindig az aktuális magazint vagy más a bolthoz tartozó kiadványokat találhatsz érvényességi dátummal jól láthatóan feltüntetve, de lejjebb görgetve régebbi magazinokat is visszakereshetsz náluk. Rengeteg üzlet van, különböző kategóriákban a ruházattól az elektronikáig minden témában. Ezen kívül felfedezheted a boltokat, hogy mivel foglalkoznak, mit árulnak és minden egyéb érdekesebb információt. Ha nem vagy nagy újságlapozó, akkor pedig külön fülön összeszedték az akciós termékeket boltonként szétválogatva, így ezzel sem kell bajlódni. Be is regisztráltam az oldalra, hogy minden funkciót ki tudjak használni, ugyanis bejelentkezés után tudok üzleteket hozzáadni a kedvencekhez, így később még gyorsabban és egyszerűbben elérhetem ezeket a magazinokat, illetve kategóriákra is még jobban le tudom bontani az oldalt. Külön megnézhetem milyen üzletek tartoznak a hipermarket, az elektronika, az otthon és kert, a ruházat, cipő és sport, a drogéria, kozmetikumok és az egyéb kategóriába, ahol állatos boltok, patika magazin, kávéházak kiadványai, illetve babaáruházak magazinjai is megtalálhatóak. A boltok nevére kattintva felugranak a különböző hozzájuk tartozó és jelenleg érvényes újságok, legyen szó általános akciókról, gasztro ajánlatokról, külön játék kiadványokról vagy karácsonyi ötletekről. Ezen felül minden boltról találhatsz leírást is az oldal alján, hogy pontosan milyen nemzetiségű az áruház, mikor és hol alakult, milyen termékek árusításával foglalkozik, mit találsz az újságban, mit szeretnek a vásárlók az üzletekben, illetve ehhez hasonló tudnivalókat. A blog fülre kattintva találhatunk időszerű, de valamilyen módon még extrább és különlegesebb akciókat, ezen felül néha recept ötletek is fent vannak az oldalon, amikhez bevásárolhatsz az üzletekben, illetve nyereményjátékok, amikben a fent szereplő boltokban valamilyen módon részt tudunk venni.

Az áruházak fülre lépve betűrendbe szedve az összes akciós és aktuális újságot megtalálod, így mindent átlapozhatsz amire csak szükséged lehet. Találhatsz kuponokat is, amik között válogathatsz wellness lehetőségek, extrém élményprogram kuponok vásárlása, illetve akár műszaki cikkek közül is, amik remek ajándékok is lehetnek, ha éppen szűkében vagy egy jó ötletnek a családtagjaid vagy barátaid körében. Itt is lehet szűrni a különböző kategóriák között, így nem kell mindent végigböngészned, hanem céltudatosan tudsz keresgélni és ötletelni. Ha csak az akciós termékek között böngésznél és nincs kedved vagy éppen időd egy teljes újságot végig lapozni, akkor ezt is meg tudod tenni az akciós termékek opciót választva. Itt boltonként fogja neked felsorolni az oldal az éppen akciós termékeket árral feltüntetve. Ha a termékről többet szeretnél megtudni, akkor erre is van lehetőséged, ugyanis a további infók gombbal azonnal átirányít téged az akcioleso.hu oldala a bolt oldalára, ahol a terméket találod, hogy minden plusz információt megtudhass például egy műszaki cikkről és annak minden specifikációjáról.

KIK Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ

Az akciólesőt érdemes követni a facebookon is, hiszen az oldal nagyon aktív, minden új felkerült magazinról írnak és posztolnak a követőiknek és egyéb hasznos aktualitásról és érdekes cikkekről is találhatsz linket náluk. Az oldalon aktívan válaszolnak a kérdéseidre is és segítőkészek, ha bármilyen segítségre lenne szükséged. Erről a facebook oldalról kaptam a KIK Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ linket is, ahol már a főoldalon láttam, hogy csupa színes gyerekeknek szánt dolog kapható náluk, ezért azonnal bele is lapoztam az újságba. Mióta ezt felfedeztem, azonnal kattintok a KIK akciós újság linkre, mert szuper aranyos dolgokat találok náluk és nem mellesleg mindig megfizethető áron.

Amit a legjobban szeretek az akciólesőn, hogy mindenhová magammal tudom vinni több száz bolt újságját, közzéteszik az elérhető összes áruház/üzlet/bolt akciós újságjait online, egyszerűen lapozható formában, mindezt ráadásul zavaró reklámoktól mentesen. Így senki számára nem jelenthet gondot, ha nem érkezik meg az aktuális szórólap a postaládájába, hiszen nagyítható formában, gyorsan, digitalizált formában minden elérhető náluk. Nagyon hasznosnak találom, hogy bárhol ránézhetek mit szeretnék, lapozhatom az újságot utazás közben, gyorsan el tudom küldeni az ismerőseimnek, ha találok valami érdekes dolgot, vagy például anyukámnak, hogy éppen mik a legjobb akciók, amik őt is érdekelhetik. A KIK Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ linket például neki is elküldtem, mert tudtam, hogy szereti a lakásdekorokat és mindenféle textileket, így hamar beleszeretett ő is az akciólesőbe és ő is rendszeres látogatója lett az oldalnak, így rendszeresen szoktunk egymásnak jópofa screenshotokat küldeni, hogy miket érdemes megvásárolni.