Sos duguláselhárítás Budapest legjobb bababoltjában

Van egy kedvenc bababoltom, ami nem olyan régen nyílt az utcánkban. Nem szeretek egyébként vásárolgatni, ha lehet, akkor online megrendelek szinte mindent. De ez a bababolt kivétel. Néha szívesen lemegyek körülnézni, és ilyenkor mindig találok valamit amit magammal viszek. Tele van hasznos dolgokkal, sokszor frissítik fel a készletet is. Most néhány tisztálkodási szerre volt szükségem, baba tusfürdőre, testápoló krémre, babaolajra. Ezeket hamar össze is szedtem és szokás szerint nézelődtem még. Van, hogy találkozom ismerős arcokkal, ilyenkor nagyon jókat beszélgetünk. Szerintem nekünk, kisgyerekes anyukáknak a bababolt egy tökéletes közösségi térként szolgál. Most Ivettel találkoztam, aki meglepetten kérdezte, hogy nem hallottam mi volt itt tegnap? Eldugult az egyik személyzeti WC a boltban, és az sos duguláselhárítás Budapest legjobb szolgáltatójától érkezett.

Elmesélte az egész történetet. Minden olyan gyorsan történt. Az egyik pénztáros nagyon megijedt, amikor eldugult a WC. Az üzletvezető minden pánik nélkül tudta mit kell tenni, hívta a segítséget, akiknek az sos duguláselhárítás Budapesten gyerekjáték volt. A szakemberek nagyon hamar megérkeztek, a vásárlók még a boltban voltak amikor a dugulást észlelték, majd akkor is, amikor kiérkeztek a szerelők. Nagy nyomású ipari pumpát hoztak magukkal, mert az üzletvezető a telefonban elmondta mi a probléma, így céltudatosan a megfelelő eszközökkel érkeztek. Ez a pumpa működését tekintve nem sokban különbözik a háztartási WC pumpától. Túlnyomást képeznek a csőben egy nagyon erős vízsugár segítségével, ami gyorsan és könnyedén szünteti meg a dugulást.

Azt is elmesélte Ivett, hogy nagyon hasznos volt itt maradnia amíg elhárították a profi szakemberek a dugulást, mert meghallgatta a tanácsukat, amit eddig nem is tudott. Azt mondták, hogy óvakodjunk a házi dugulást elhárító szerektől, mivel azok lúgos anyagú szerek, amelyek azt feltételezik, hogy a dugulást valamilyen zsíros anyag okozta. De sokszor ahelyett, hogy feloldaná a szer a dugulást, csak összekeveredik a két anyag és még nagyobb dugulást okoz ezzel. Felhívták a figyelmet arra is, ha magunk akarjuk elhárítani a dugulást, valamilyen barkácsboltban vásárolt eszközzel. Ennek is megvan a maga veszélye, mert pontosan kell tudni azt, hogyan kell használni ezeket a több méter hosszúságú eszközöket. Így okozhatunk magunknak akár több százezer forintos kárt is. Ennél sokkal egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb, ha hozzáértő szakembereket hívunk, akiknek valóban ez a feladatuk.

Kaptak a boltban tartózkodók névjegykártyát, így kiderült, hogy a cég, aki megoldotta a dugulást azonnal, nem csak ezzel foglalkozik, hanem víz-, gáz-, és fűtésszereléssel is. Ivett utána olvasott a cégnek, megkereste a honlapjukat és boldogan újságolta, hogy rengeteg szolgáltatás elérhető náluk. Felhívta a figyelmemet a rendkívüli szakmai tapasztalatra, ami valljuk be ilyen esetekben első számú szempont. A szakemberek hosszú évekig tanulnak, mire rendelkeznek azokkal a kompetenciákkal, amely szükséges egy ilyen jellegű probléma megoldásához. Ezen kívül a cég több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, ami remek referencia. Amire még felhívta Ivett a figyelmem, hogy vállalnak garanciát is a munkájukra, így biztosak lehetünk benne, hogy jó szolgáltató céget választunk, mert megbízhatóak, lelkiismeretesek és nagyon alaposak. A cég 0-24 órában elérhető és Budapest környékére egy órán belül garantálják, hogy ingyen kiszállnak, ha probléma adódik.

Én magam is kértem a pénztárban egy névjegykártyát, hiszen ez rendkívül hasznos mind nekem, mind a családomnak. Meg fogom nézni a honlapjukat, hogy milyen szolgáltatások vannak, milyen problémában tudnak segíteni. A férjem is örülni fog neki, mert nem áll neki szívesen az ilyen jellegű munkáknak, mert fél, hogy elront valamit.

Kifizettem a tisztálkodási szereket, elköszöntem Ivettől és a bababolt eladójától is.

A bababolt nem állhat le egy kis dugulás miatt!