Szerencsés a téli gumi vásárlás tavasszal

Télen a várandós barátnőmmel ellátogattunk egy bababoltba, ugyanis elkezdték csinálni a gyerekszobát, és engem kért meg, hogy kísérjem el és nézzük meg, hogy milyen bútorok vannak. A párja ekkor külföldön volt, azért nem tudott eljönni. Nagyon sok szép bútort láttunk, igazából négy bababoltban is jártunk, természetesen jóformán a világ négy pontján volt mindegyik, vagyis hát nagyon messze voltak egymástól. Ezért autóval mentünk, amivel nem lett volna baj, de az egyik abroncsot aznap háromszor kellett felfújni, mert valahol eresztett. A barátnőm azt mondta, hogy mivel nemsokára ki kell cserélni nyári gumira, így most nem fog venni télit.

Különben is várta, hogy olcsóbban juthasson hozzá új abroncsokhoz. És hamarosan meg is érkeztek a „Téli gumi akció árak”, amikre annyira várt. A gumidiszkont.hu weboldalán szemezgetett az ajánlatok között, mert ott találta a legnagyobb kedvezményeket.

A gumidiszkont.hu egyébként már 19 éve működik, egy szakértői csapat által, és teljes mértékben magyar tulajdonban lévő vállalkozásról van szó, ami szerintem szuper dolog, hiszen itthon sajnos nem valami könnyű vállalkozni, főleg nem könnyű ilyen hosszú időn keresztül fennmaradni. Arról pedig nem is szólva, hogy rengeteg abroncs közül lehet választani, ami a barátnőmnek maga volt a mennyország, hiszen ő imád nézelődni.

Nem volt ez másképp most sem, nem túlzok, ha azt mondom, hogy napokig nézegette a kínálatot, mert annyira nehezen tudott dönteni. A döntést pedig csak megnehezítette, hogy nagyon sokféle márka abroncsai is megtalálhatóak, azt mondta, hogy nagyjából harmincféle – nem számolta meg, csak tippelt -. Na meg, azok a bizonyos téli gumi akció árak sem hozták éppen könnyű helyzetbe: talált olyan gumit, ami 68%-kal olcsóbban kapható, ez pedig szerintem nagyon imponáló. De talált még 46 és 62%-os akciót is, és hát nehéz volt így mérlegelni, természetesen.

Végül nagy nehezen döntött, és házhoz szállítással kérte az abroncsokat, mert a személyes átvételre csak Miskolcon van lehetőség, az pedig jó messze van. Egyébként a szállítási díj is nagyon barátságos: 1490 forintba kerül abroncsonként.