Canon nyomtatópatron egyszerűen, hogy ne kelljen gyerekkel utazni

Már korábban írtam nektek arról, hogy mennyire nehéz is bárhova elindulni egy kisgyerekkel. Akkor gázpalack vásárlás okán hoztam fel a témát, ide kattintva olvashatjátok el: http://tisztababa.hu/gazpalack-vasarlas-kisbabaval-ez-szinte-lehetetlen-kuldetes/.

Nem csak magát a gyereket kell összeszedni, hanem rengeteg dolgot kell magunkkal vinni. Legyen szó csak a sarki boltról, nem lehet csak úgy leugrani, mert a kicsit fel kell öltöztetni, ami már önmagában is egy nagy feladat. Aztán persze össze kell rakni a babakocsit, mert szerintem kevés olyan háztartás van, ahol a babakocsi mindig nyitva van, és csak le kell vinni. Kell pelenka, innivaló, ennivaló, cumi… valami kis játék.

A babakocsival nehéz közlekedni a boltokban, a szűk folyosókat nem a nagy, igazán kényelmes kocsiknak találták kik, ahogyan a buszozást sem. Vannak olyan kocsik, amik kifejezetten a buszozásra jó, 3 éves kortól már nem hiszem, hogy gondot okozna eljutni bárhova is a kicsivel, de egyelőre ezt még nem tudom megfelelően megoldani.

Addig, amíg még kicsi, igyekszem mindent online rendelni. Most, hogy van ez a vírus, mindenki átállt az online rendelésre, hiszen babakocsi ide vagy oda, most nem szívesen vinném el a gyereket zsúfolt, tömött boltokba, bármennyire is érzem biztonságosnak. Jobb félni, mint megijedni – ahogyan a mondás is tartja.

Most, hogy ennyire népszerű lett az online vásárlás, a legtöbb bolt túl van terhelve, élelmiszert szinte lehetetlen is az internetről rendelni. Szerencsére viszont azok az oldalak, amiket sűrűbben használok rendelésre, ugyanolyan hamar szállítanak, mint régen, nem tapasztaltam lassulást, vagy minőségromlást.

Amikor nyomtatóhoz kell patron, mindig itt vásárolok: Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás. Itt ugyanis az én régebbi nyomtatómhoz is lehet patront vásárolni. Amíg nem ismertem ezt az oldalt, addig a nyomtatópatron vásárlás egy egésznapos program volt, ugyanis több boltot is körbe kellett járnom, hogy a végén legalább egyben találjak patront.

Ez szokott lenni a legáltalánosabb gond az olcsó nyomtatókkal, hogy nagyon nehezen lehet hozzájuk patront vásárolni, mert vagy nagyon drágák, vagy nehezen megszerezhetőek.

De a nyomtatoalkatresz.hu oldalon mindig van olyan patron, ami kell, és nagyon sokszor akciósan tudok hozzájutni. Szinte mindig van valamilyen, többnyire minőségi akció, amit kihasználva kedvező áron tudom beszerezni a patronokat.

A patronos nyomtatásnak sok hátránya van, főleg az, hogy drágább, mint a lézeres, és nem éppen gazdaságos vele fotókat nyomtatni, mert nagyon sok tintát használ, de a színvilága cserébe nagyon szép. Természetesen ez attól is függ, milyen készülékkel rendelkezik az ember

Én mondhatni, hogy alkalmi nyomtató vagyok, ritkán nyomtatok és akkor is főként színház vagy koncertjegyeket.

Attól, hogy anyuka vagyok, még igyekszem nem csak otthon ülni, nekem is kell a kikapcsolódás, sokszor járunk koncertekre, színházba. Ilyenkor a jegyeket mindig kinyomtatom, mert ugyan a legtöbb már QR kóddal is el van látva, nem bízom annyira ebben a technológiában, amióta egyszer nem sikerült telefonról beolvasni a kódomat.

Általában figyelek arra, hogy mindig legyen otthon patron, hiszen sosem tudhatom, mikor kell kinyomtatnom valami igazán fontosat. Amikor látom, hogy fogyóban van, mindig felkeresem a Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás – nyomtatoalkatresz.hu oldalt, hiszen innen ingyenes szállítással tudok rendelni, és ha éppen van raktáron a termékből, akkor 1-2 napon belül mindig meg szoktam kapni a rendelésemet.

Sokkal gyorsabb és egyszerűbb így, mintha elmennék a legközelebbi üzletbe és ott kezdenék el patronokat vadászni, általában méregdrágán. A nyomtatoalkatresz.hu-n mindig olcsóbban és egyszerűbben hozzájutok a patronokhoz és nem kell a gyereket is magammal cipelni, ha éppen nem tudom kire bízni.